Menadžer Leicestera  'davio' fudbalera Jamesa McArthura

"Obračun" u trenerskom prostoru

Menadžer Leicestera 'davio' fudbalera Jamesa McArthura

Crystal Palace je u okviru 24. kola engleskog Premiershipa sa minimalnih 1:0 slavio na gostovanju kod Leicestera.

Menadžer Leicester Cityja Nigel Pearson nije bio pretjerano oduševljen činjenicom da njegov tim nije uspijevao parirati protivniku, pa je u jednom trenutku iskoristio činjenicu da je veznjak Crystal Palacea James McArthur završio u njegovom trenerskom prostoru, te ga je počeo daviti dok je ovaj ležao na zemlji.

Nigelu Pearsonu sve je izgledalo kao šala jer se na kraju nasmijao, a nakon što su se obojica pridigla domaći trener je još neko vrijeme McArthura držao za dres kako bi ga spriječio da se što prije vrati u igru.

Upravo je Alan Pardew, trener Crystal Palacea, žestoko kažnjen za "obračun" sa protivničkim fudbalerom, slijedi li kazna i za Pearsona?

OU7lVwD72xT

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.