Borac protiv Prijedora traži sedmi uzastopni trijumf

Banjalučani dočekuju starog poznanika

Borac protiv Prijedora traži sedmi uzastopni trijumf

D. Vejo

Rukometaši banjalučkog Borca će u okviru 21. kola Premijer lige BiH na svom parketu ugostiti ekipu Prijedora koja se grčevito bori za opstanak u društvu najboljih.

U ovaj meč, izabranici Ratka Đurkovića ulaze puni samopouzdanja nakon šest vezanih pobjeda u prvenstvu, te imaju motiv više da pred svojom publikom stignu do novih bodova koji bi im osigurali drugu poziciju u ligi.

Kada su u pitanju povrede, crnogorski stručnjak na klupi crveno-plavih neće moći da računa na Danijela Vukićevića koji će biti spreman od aprila, te novajliju Mihaila Stošljevića koji je upitan do kraja sezone.

Ipak, raduje činjenica da se u tim vratio Elis Memić koji je jedan od ključnih igrača u mozaiku stratega Velikana iz Gospodske.

Sa druge strane, Prijedorčani nemaju više šta da kalkulišu. Nalaze se na posljednjem mjestu u šampionatu sa 13 osvojenih bodova, te su im isti prijeko potrebni.

Utakmica između Borca i Prijedora igra se u petak sa početkom od 19 sati.

Nakon ovog susreta, crveno-plavi nemaju mnogo odmora jer ih već u srijedu čeka revanš meč Kupa BiH sa Vogošćom u Boriku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi