Dolaze norveške sudije

Međunarodni rukometni turnir "Stanko Sivrić 2010"

Dolaze norveške sudije

A. Beganović

Peti Međunarodni rukometni turnir za mlađe uzraste „Stanko Sivrić 2010“ odigrat će se od 24. – 28. avgusta, a ove godine na ovom respektabilnom turniru pravdu će dijeliti i norveške sudije.

Nakon što je prošle godine uvršten u kalendar najjačih turnira u Evropi za mlađe uzraste, interes momčadi za sudjelovanje na turniru je ogroman.

Kako smo saznali od direktora turnira Tomislava Pehara očekuje se nastup 50-ak momčadi. Da je turnir postao  prepoznat u cijeloj Evropi dokazuje i podatak kako će ove godine na njemu suditi i dvojica Norvežana, Vidar Larsen i Mogens Hougaard Iversen.

Krajnji rok za prijavu ekipa je 1. avgust.

Sve informacije o turniru možete pronaći na www.hrk-medjugorje.com  ili direktnim kontaktom na e-mail:  [email protected]  i  mobitel: 063 286826

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.