Srednji bek bh. tima

Karačić: Bjelorusi mogu mnogo da izgube protiv nas

Midhat Šljivak

Čovjek koji vjerovatno najbolje poznaje selekciju Bjelorusije je Ivan Karačić.

Srednji bek naše selekcije član je bjeloruskog Brest Meškova, a on je pred duel reprezentacije BiH sa Bjelorusijom istakao kako će nam biti vrlo teško protiv ove selekcije.

"Posljednje tri godine nastupam u Bjelorusiji u Brest Meškovu. Okosnica reprezentacije su moje kolege. Svi su vrhunski sportaši i biće nam vrlo teško. Jako su ozbiljna reprezentacija, a to su dokazali u protekle tri godine, gdje su bili učesnici tri velika takmičenja. Imaju puno više izgube nego mi, nemaju prava na kiks. Nadam se našoj pobjedi", rekao je Ivan Karačić.

Nakon Bjelorusije bh. reprezentacija će igrati protiv Danske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti