Malinović: Litvanija je bila bolja, igrali smo loše

Sasvim iskreno

Malinović: Litvanija je bila bolja, igrali smo loše

A. Beganović

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine je u 3. kolu Grupe 2 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Cazinu savladala Lutvaniju (26:23).

Izabranici Dragana Markovića stigli su do prve pobjede u kvalifikacijama. U Cazinu su savladali Litvaniju, no nisu briljirali, čega je svjestan i Dejan Malinović.

"Imali smo mnogo problema u napadu. Igrali smo loše, ali smo na kraju pobijedili. Litvanija je bila mnogo bolja, ali je izgubila. Mislim da nam se ovako loša utakmica u Kaunasu ne može ponoviti", između ostalog je nakon susreta istakao Malinović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.