Memić: Kvaliteniji smo od Goražda

Bosna dočekuje Goražde

Memić: Kvaliteniji smo od Goražda

A. Beganović

U okviru 24. kola Premijer lige za rukometaše u Sarajevu će snage odmjeriti Bosna i Goražde. 

Bosna i Goražde u subotnji duel ulaze sa imperativom pobjede. Naime, Studentima su bodovi potrebni u borbi za vrh, dok su pak Goraždanima bodovi potrebni u borbi za ostanak u premijerligaškom društvu.

"Naš cilj je jasan, a to su nova tri boda. Kvalitetniji smo od Goražda, koje nam je veliki dužnik iz prošle sezone, no to moramo pokazati na terenu", za SportSport.ba je izjavio desni bek Studenata, Elis Memić.

"U posljednja tri susreta dva puta smo poraženi, tako da nam je trijumf protiv Goražda prijeko potreban. U Živinicama i Derventi smo pretrpjeli poraze u samom finišu susreta, par lopti je odlučivalo o pobjedniku i otišle su na stranu naših protivnika. Ne igramo loše, naprotiv, no malo nam je i sreća okrenula leđa. Nadam se da ćemo protiv Goražda pružiti dobru partiju, te da ćemo se vratiti pobjedničkim navikama", dodao je mladi rukometaš Studenata.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.