Pane Škrbić odlazi iz RK Čelik?

Predsjednik najavio svoj odlazak

Pane Škrbić odlazi iz RK Čelik?

D. Kurbegović

Rukometaši Čelika ove sezone igraju znatno lošije nego prethodnih sezona, tako da je gotovo sigurno da će se boriti za opstanak u Premijer ligi, iako su ambicije pred početak sezone bile potpuno drugačije.

Iako imaju respektabilan igrački kadar s Pandžićem, Bezbradicom, Begagićem čini se da nešto ne štima u i oko kluba. Nakon 12.kola Zeničani imaju omjer od četiri pobjede i osam poraza, te se nalaze na 12 mjestu koje naredne sezone vodi u niži rang.

U prošlom kolu Čelik je poražen u Živinicama od domaćeg Konjuha, a nakon utakmice predsjednik Pane Škrbić se pozdravio sa svim igračima i najavio odlazak iz kluba. Ipak treba sačekati i vidjeti da li je ovo i konačni odlazak Škrbića, jer je i ranije znao podnositi ostavke, pa se vraćao u klub jer niko nije želio da preuzme njegovu poziciju.

Čelik će u subotu na svome terenu dočekati ekipu Hercegovine, koja je posljednja na tabeli i sve osim sigurne pobjede za crno-crvene će biti senzacija i korak unazad u borbi za opstanak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi