Pljušte kazne u sjevernoj grupi Prve federalne lige

Nakon završetka lige

Pljušte kazne u sjevernoj grupi Prve federalne lige

Nakon što su rukometaši Maglaja u posljednjem kou izbori plasman u Premijer ligu BiH, kao prvaci sjeverne grupe Prve federalne lige, danas su na adresu klubova sudionika takmičenja stigle kazne. 

Komesar takmičenja Senad Kamberović izrekao je novčane kazne.

Tako je trener Žepaka Pero Zekić kažnjen sa 50 KM, a prvotimac istog kluba Azur Čušković sa 200 KM. Trener Bihaća Asmir Hafurić, “oštetio” je svoj klub za 300 KM. 

Najprije je dobio žuti karton, potom isključenje, a na kraju i diskvalifikaciju za ukupno 300 KM kazne. Marko Dramac igrač Jajca zbog diskvalifikacije kažnjen je sa 150 KM.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.