Prce postigao sedam golova u novoj pobjedi Azotyja

Trinaesta pobjeda Azotyja

Prce postigao sedam golova u novoj pobjedi Azotyja

Adnan Beganović

U okviru 15. kola poljskog rukometnog prvenstva Azoty čije boje brani Nikola Prce je pred svojim navijačima nadigrao Pogon Szczecin zua koji nastupa bh. golman Edin Tatar.

U današnjem duelu sa Szczecinom Prce i društvo nisu imali većih problema. Od samog početka su konce igre držali u svojim rukama i na kraju su sasvim zasluženo stigli do ubjedljive pobjede.

Naš reprezentativac je postigao sedam golova, a efikasniji je bio njegov saigrač Przybylski koji je postigao gol više. Kod poraženih sa sedam golova je najučinkvotiji bio Krupa sa sedam golova.

„Azoty-Puławy” – Sandra SPA Pogoń Szczecin 34:25 (15:11)

„Azoty-Puławy”: Koshovy, Bogdanow, Zapora – Przybylski 8, Prce 7, Kuchczyński 6, Kowalczyk 6, Łyżwa 2, Krajewski 2, Sobol 1, Masłowski 1, Petrovsky 1, Jurecki, Skrabania, Kubisztal, Grzelak,  

Sandra SPA Pogoń: Tatar, Matkowski – Krupa 7, Kniazeu 5, Jedziniak 4, Konitz 3, Krysiak 2, Grzegorek 2, Zaremba 1, Fedeńczak 1, Zydroń. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi