Rukometaši Zagreba ponovo bolji od Borca

Poraz Banjalučana

Rukometaši Zagreba ponovo bolji od Borca

Drugi pripremni meč u Banjaluci odigrale su ekipe Borca i Zagreba, a ponovo su slavili gosti (28:24).

Domaćin je, ovaj put, pružio veći otpor, ali nedoovljno kako bi se savladao sastav poput Zagreba.

Kao i sinoć, meč je počeo sa malom dozom nervoze, ekipe nisu bile efikasne, ali stiče se utisak da su i jedni i drugi pružili nešto više nego dan ranije.

Crveno-plavi u prvih 30 minuta najviše su pokušavali preko bekovskih pozicija doći do dobrog rezultata, ali im to nije polazilo za rukom. Maštovitija igra gostiju urodila je plodom u prvom dijelu igre, pa su na odmor otišli sa viškom od četiri gola (14:10).

Drugi period protekao je u izjednačenoj igri, a oba trenera šansu su dali i mlađim igračima koji su je na pravi način i iskoristili. 

Na kraju 60 odigranih minuta rezultat je glasio 28:24 u korist gostujuće ekipe.

Mandalinić, Kontrec i Vujić bili su najefikasniji u ekipi Zagreba sa po četiri pogotka, dok je sa druge strane Banjalučane predvodio Janković sa šest golova.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Rukometaše Borca pred početak SEHA lige očekuje još jedna pripremna utakmica. Krajem mjeseca snage će odmjeriti sa ekipom Dubrave.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi