Rukometna elita u Maglaju

Rukometna elita u Maglaju

A. Beganović

U organizaciji Sportske dvorane Maglaj i Univerziteta Tuzla, te Fakulteta za sport i tjelesni odgoj početkom naredne godine u Maglaju će biti održan Seminar za trenere i menadžment klubova.

Seminar počinje 08. januara, a Svečano otvaranje je planirano za 17:30, dok je zatvaranje seminara planirano u nedjelju 10. januara u 16:30.

Tokom tri dana učesnicima seminara će se obratiti mnogobrojna poznata trenerska imena iz regiona, kao i ugledni profesori sa Univerziteta u Tuzli.

Gosti predavači na seminaru: Vanredni profesor Muris Đug (Tuzla), profesor Alen Kapiđić (Dekan Fakulteta za sport i tjelesni odgoj u Tuzli), profesor doktor Samir Mačković (Tuzla), Zdenko Kordi (trener i sportski direktor RK Nexe Našice), Boris Dvoršek (bivši trener RK PPD Zagreb, trener RK Borac Banja Luka), profesor Nihad Selimović (direktor Edukacijskog fakulteta u Travniku, predsjednik KK Spars Sarajevo i NK Travnik Travnik), profesor Nenad Šoštarić - instruktor HRS-a, Bojan Golub (kondicioni trener RK PPD Zagreb) Slavko Goluža (olimpijski i svjetski pobjednik sa reprezentacijom Hrvatske, nekadašnji selektor Hrvatske), Mahmut Obralić Mašo viši trener (RK Maglaj) Abas Arslanagić (Zlatna medalja na Olimpijadi u Munchenu 1972. godine i bivši selektor reprezentacije BiH i Hrvatske), Marko Mrak (kondicioni trener ŽRK Budućnost), nekadašnji bh. reprezentativac Bilal Šuman i mnogi drugi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.