Đurković: Nisam sasvim zadovoljan pristupom igrača

Trener RK Borac nakon trijumfa

Đurković: Nisam sasvim zadovoljan pristupom igrača

D. Vejo

Rukometaši banjalučkog Borca nastavili su sa dobrim igrama u Premijer ligi BiH, nakon što su večeras pred svojom publikom uvjerljivo savladali ekipi Krajine rezultatom 37:19, te tako upisali sedmi uzastopni trijumf.

Iako su zabilježili pobjedu sa velikom razlikom, strateg Velikana iz Gospodske nije u potpunosti zadovoljan igrom svojih izabranika.

"Drago mi je zbog trijumfa, i to velikom razlikom. Međutim, zamjeram ovim igračima koji su imali startne pozicije, te ćemo o tome razgovarati. Nisam potpuno zadovoljan, pogotovo ne prvim dijelom. Moramo ispraviti neke greške jer nas očekuje Vogošća", rekao je za SportSport.ba trener Borca, Ratko Đurković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi