Vladimir Vranješ pojačava Szeged?

Vladimir Vranješ pojačava Szeged?

Rukometni reprezentativac BiH, 24–godišnji Vladimir Vranješ, prema neslužbenim informacijama, dogovorio je saradnju sa mađarskim viceprvakom Pick Szegedom i od naredne sezone nosit će dres kluba koji je stalni sudionik Lige prvaka.

Vranješ je prošlog ljeta dres banjalučkog Borca zamijenio dresom španskog Ademar Leona. Pošto je iza njega kvalitetna sezone u kojoj se ustalio u timu iz Španije i reprezentaciji BiH, Vranješ se našao na meti drugih klubova.

Najviše interesovanja iskazalo je rukovodstvo Pick Szegeda, a dogovor je kako neslužbeno saznajemo postignut na obostrano zadovoljstvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.