Humanitarni meč Ivaniševića i McEnroea

Dubrovnik

Humanitarni meč Ivaniševića i McEnroea

E. Škorić

Hrvatski teniser Goran Ivanišević i Amerikanac John McEnroe, svjetske legende, odigrat će humantiarni meč u Dubrovniku, a svi prihodi namijenjeni su obnovi dječijeg odjela Opće bolnice u Dubrovniku.

Goran Ivanšievć i John McEnroe odigrat će teniski humanitarni turnir ispred Kneževa dvora u Dubrovniku i to je samo jedan u nizu događaja projekta pod nazivom "Let's DU it!", čiji je cilj promocija Hrvatske i Dubrovnika. Ovaj projekat održat će se od 2. do 9. jula.

Ulaznica za ovaj teniski meč koštat će 1.000 kuna.

"Ova ideja je stara nekoliko godina kada me moj prijatelj Pančo pitao kad ćemo nešto napraviti za Dubrovnik. Nakon jednog razgovor s Johnom došli smo na ideju da bi nešto mogli organizirati i zamišljen je ovaj projekt. Dobili smo priliku sudjelovati u nečem posebnom. Na Stradunu će se tenis igrati ove godine i možda više nikad. Volim dolaziti u Dubrovnik i sretan sam što ću pomoći djeci ovog grada", rekao je Ivanišević na novinarskoj konferenciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.