Nadal se skidao na terenu, a onda uslijedio ženski dilirij

Španac šokirao ženski dio publike

Nadal se skidao na terenu, a onda uslijedio ženski dilirij

Zanimljiva situacija desila se u duelu četvrtfinala u Rio de Janeiru između Rafaela Nadala i Pabla Cuevasa.

Španski teniser, koji je branilac naslova, dugo se mučio da pobijedi sjajnog Urugvajca, ali je na kraju uspio slavili sa 2:1 u setovima. Rezultat po setovima je glasio 4:6, 7:5, 6:0. Tek u trećem setu Španac je u potpunosti uspio slomiti otpor urugvajskog tenisera. 

Nadal je dobio svoj servis gem na početku odlučujućeg seta, a onda se trkom zaputio prema svojoj klupi. Uzeo je peškir, omotao ga oko sebe i - krenuo skidati kratki šorc. Španac je shvatio da je cijelo vrijeme imao kratki šorc okrenut na pogrešnu stranu, a kada ih je okrenuo na pravu stranu uslijedila je serija od pet uzastopnih gemova! Nadal je susret završio s osam gemova u nizu.

Činjenica da nije zatražio pauzu za toalet kako bi se presvukao, već je to odradio na terenu, izazvala oduševljenje kod ženskog dijela publike pa su tribinama koje su počele gromoglasno navijati!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.