Obradović: Moj tim je favorit u Splitu

Selektor srbijanske teniske selekcije

Obradović: Moj tim je favorit u Splitu

E. Škorić

Selektor srbijanskog Davis Cup tima Bogdan Obradović smatra kako su njegovi teniseri favoriti u četvrtfinalnom ogledu sa Hrvatskom.

Teniske selekcije Hrvatske i Srbije će se boriti za prolaz u polufinale Davis Cupa od 7. do 9. jula u Splitu. Iako u ovom meču nastupaju kao gosti, srbijanski selektor Bogdan Obradović smatra da su njegovi teniseri favoriti.

“Novak odlično igra, u velikoj je formi, Janko se oporavio od povrede što je veoma bitno. Viktor i Zimonjić su tu standardni, a sada je i Bozoljac pokazao da je u dobroj formi, da može da igra u svetskom vrhu”, prenosi izjavu Obradovića portal b92.net, te dodaje:

“Što se tiče povreda i forme smo u velikoj prednosti. Ovo je deo sezone u kojem su igrači veoma iscrpljeni posle tri gren slema. Zato prednost dajem mom timu bez obzira što su hrvati domaćini”.

Obradović će Hrvatima suprostaviti Novaka Đokovića, Viktora Troickog, Janka Tipsarevića, Nenada Zimonjića i Iliju Bozoljca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.