Fury izabran za najseksipilnijeg sportistu: "Ako ste ćelavi i debeli vjerovatno ćete je**ti"

Kralj Cigana pobijedio Ronalda

Fury izabran za najseksipilnijeg sportistu: "Ako ste ćelavi i debeli vjerovatno ćete je**ti"

Midhat Šljivak

WBC prvak svijeta teške kategorije Tyson Fury proglašen je najseksipilnijim sportistom svijeta. On je pobjedu odnio ispred Cristiana Ronalda.

Tyson Fury je nekim čudom odabran za najseksipilnijeg sportistu svijeta. U izboru je pobijedio Cristiana Ronalda i izuzetno je sretan što je osvojio ovu nagradu.

Pred sučeljavanje s Oleksanderom Usykom Fury je zahvalio svima koji su glasali za njega i prozvao je brata Tommyja koji je završio na 13. poziciji.

"Crna ovco porodice. Ružno kopile tek si 13.", posvetio je nekoliko riječio Fury svom bratu Tommyju, a zatim je o svojoj nagradi rekao:

"Hvala svima koji su me podržali. Ovo je poseban trenutak. Najseksipilniji sportista na svijetu. Nikad ne odustajte ljudi. Ako ste debeli i ćelavi vjerovatno ćete ševiti", riječi su Tysona Furyja.

Oglasi

[related]https://twitter.com/MichaelBensonn/status/1725225142349943276[/related]

Kralj Cigana je poznat kao velika pričalica. Nikad se ne libi reći ono što mu je na jeziku i često zna uvrijediti ljude oko sebe.

Tyson Fury vs. Oleksander Usyk 17. februara u Saudijskoj Arabiji

Tyson Fury i Oleksander Usyk borit će se 17. februara u Saudijskoj Arabiji za apsolutnog prvaka svijeta teške kategorije.

Fury i Usyk su dugo dogovarali borbu za najboljeg teškaša svijeta. Prvobitni datum je trebao biti 23. decembar, ali je Kralj Cigana odustao nakon što je dobio ozbiljne batine na meču s Francisom Ngannoum.

Na kraju je kao termin potvrđen 17. februar. Meč će se održati u Rijadu u Saudijskoj Arabiji i zaključit će seriju velikih sportskih događaja u ovoj zemlji.

Naravno, od ljeta će Arapi ponovo biti aktivni. Svijet sporta će se očigledno preseliti u ovu državu jer izdvajaju zaista nestvarne cifre za brojne događaje.

Oba boksera trenutno su bez poraza. Oleksander Usyk je na omjeru 21-0, nekadašnji kralj cruiser kategorije i trenutno je vlasnik WBA Super, IBF, WBO, IBO i The Ring pojasa.

S druge strane Tyson Fury u borbu unosi pojas prvaka WBC organizacije, a treba napomenuti da će pobjednik ovog meča vjerovatno napustiti IBF pojas.

Top Komentari

user1690704205
Hahhaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi