Četvrtak je osvanuo, a Krunića dočekao ugovor o kakvom je mogao samo sanjati
FOTO: Guliverimage

Čini se da je kraj "sapunice"

Četvrtak je osvanuo, a Krunića dočekao ugovor o kakvom je mogao samo sanjati

Haris Zilić

Bh. reprezentativac Rade Krunić u centru je italijanskih i evropskih medija ovo ljeto jer se dosta govorilo o njegovom transferu iz redova Milana. Turski Fenerbahce je ozbiljno zagrizao za našeg veznjaka.

Fenerbahce je u sve uključio i Edina Džeku kako bi nagovorio svog sunarodnjaka da potpiše za turskog velikana.

Corriere dello Sport jučer je pisao da u Milanu odugovlače s Krunićevim transferom i to na insistiranje Stefana Piolija koji ne želi ostati bez bh. reprezentativca.

Novi dan je osvanuo i stigle su nove informacije, koje govore da Krunić neće napustiti San Siro.

Ugledna Gazzetta dello Sport donosi vijest koja kaže da će Milan Kruniću ponuditi bolji i jači ugovor od trenutnog koji vrijedi do 2025. godine.

Oglasi

Prema novom ugovoru krunić bi trebao zarađivatiu 2,5 miliona eura godišnje, što je milion više od trenutnog ugovora.

Naredni dani su predstavljeni kao ključni za Krunića, a čini se da je i ovoj priči došao kraj.

U Milanu su uvjereni da će Krunić prihvatiti novi i jači ugovor.

Do kraja sedmice će se znati i dužina novog ugovora, ono što je kočilo dobilo je novi epilog. Rossoneri su omekšali i dobro podebljali finansije kod Kurnićevog ugovora.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Izgleda da je Fenerbahce ovu bitku izgubio i sigurno žale u turksom velikanu.

Naravno, treba biti u prirpavnosti do kraja transfer roka jer se stvari u fudbalu zanju okrenuti preko noći, ali sve je izvjesnije da je Milan napravio ključan potez.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi