21

Komentari (21)

Ovaj je za Bašića Jup Henkes.
VelikiMislilac
Zbog legendarnog Mutua smo tu. Očekivao sam da je izjavio: Bašić nije dostojan da mi čisti kopačke, eventualno, sada cipele. I stvarno Mutu sa takvom izjavom ne bi pogriješio, rekao bi istinu. Nisam znao da je Mutu ovako skroman. A Bašić je razlog zbog kojeg počinjemo da mrzimo Želju, opet, realno najveći klub u državi sa, danas, totalno neobjektivnom, najvećom navijačkom bazom.
Ajax11
Ja još uvijek trazim gdje ga je to bahato uvrijedio ?!
Malac
Kakaks
Nista covjek nije lose rekao ..Jako se lose tumace necije rijeci i dovode u negativan kontekst .Sramota ...
E.Car
south
Jbo matereanu narkomansku
Uranija
Jadan bio “novinaru“ pa nismo na prekodrinskim mitomanskim tabloidima informeru ili pinku… nećemo valjda njih kopirati. Bože sačuvaj
E.Car
Clickbite, a mi redom svi nasjedamo. Nego nema te dugo, jesi gdje na odmor išao ;)
Uranija
Ima se malo vise vremena :)
hzsg
Moj uredniče....!!! Ti si dotakao dno dna u svakom pogledu...!!! Od naslova pa nadalje....!! Nisam siuran koje ovdje BAHAT, ili fudbalska legenda kao što je MUTU ili neki BAŠIĆ koji se ne stidi svoje osnovne strategije BUŠENJA LOPTI....., pa se između ostalog bez ikakvih argumenata navodi da je to trener najtrofejnijeg kluba u BiH. Ti ili sa matematikom nisi u dobrim odnosima ili to nao navijač malog željkana to namjerno radiš-. KAO ŠTO DOBRO ZNAŠ TVOJ MALI ŽELJKAN JE TU TEK NA TREĆEM MJESTU..
south
Bas tako ispred tvorevine koju vodi perac para
Pa znaš oni ti broje malonogometne i okolne mahalske turnire,po vikipediji i njihovim kalkulacijama su trofejniji klubod Mančester Junajteta,a u suštini transfermarkt je jedini relevantan,broje superkup koji se ne igra od 2001 niti je ikada bio bitno takmičenje.To ti je ona njihova priča jedna titula Željezničara kao dvije titule FK Sarajeva.
user1655831611
kakvi naslovi majko mila manite se ovog posla molim vas
istok24
više komentara navijača drugih timova nego navijača Želje. Samo pratite, učite i kopirajte. Hvala vam
rossoneri83sa
I sta je čovjek rekao loše, jedete ****a bezveze
user1574859714
Bas tako.Nikakva provokacija nego ovi nasi kvazinovinari zele da naprave kao neku senzaciju.
King_Kenny
...ma pusti to,bio je BAHAT sigurno...mada nisam ni citao sta je izjavio,ali vjerujem "novinarima" SeljkanSeljkan.ba...
caja1921tm
Asam85
Tekstove inače čitaju pismeni, ali to nije za tebe izrode pitarski.
bhodzic
@King_Kenny paćenik bio i ostao. Imal vode u lavoru?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti