22

Komentari (22)

Spreco
Posle bivše fudbalerke od i ova. Pada potrošnja seksa u fk sarajevo
Zulfikar
Ubila se za neki horror serijal,Netflix-u spavas li mirno???
King_Kenny
...sta joj fali?...poderao bi je kao staru carapu...heheheheheheh...
King_Kenny
...sta je ovo,neka nova raja na portalu,svi otisli otkad me nema... :D
Kugla
Dobro king gdjesi bio
King_Kenny
...inostranstvo malo,vratio se za godisnji i opet idem za mjesec...jeste li me pozeljeli...vidim mrtav portal skroz bez mene...
Kugla
Pozeljeli nego sta
papagaj
Steta, a bili ste tako simpa Ajla Mirva i Mirza ljubi ih deda
Hashim_Kuchuk_Hoki
Gdje će ba jedna obična trulja biti sportski direktor bilo kojeg kluba u BiH? Niđe veze. Pa ta ne zna gdje je šuplja, a kamoli o nogometu bilo šta ili nečemu drugom.
Frane
Lako za Ajlu, ali kako nitko nije primjetio da sarajevo ima iste dresove kao Rudeš. Daleko najslabiji i najsiromašniji klub HNLa, a naši divovi padali u ekstazu hahaha. Kakve karikature i klub i navijači mu.
Daj tog Husrefa i da ****mo vjeru.
Drakula
BRAVO BRAVO. E SAD NA SJEVER DA ZAGRMIMO BRACO. STO VISE VILICA DA POLOMIMO U OVOJ GODINI
Frane
Lako za Ajlu, ali kako nitko nije primjetio da sarajevo ima iste dresove kao Rudeš. Daleko najslabiji i najsiromašniji klub HNLa, a naši divovi padali u ekstazu hahaha. Kakve karikature i klub i navijači mu.
Twista
@Frane dobar si momak, ali **** te ljubomora.
Frane
Smiri se, diši, nije lako imati isti ugovor za dresove kao jedan Rudeš, kapiram. Ali vaš je problem kompleks više vrijednosti.
rabodimis
@Frane dragi pa 3 ista komentara, sta ti se to desilo ? Prokljucao ti mozak od razmisljanja il si odusevljen tim sto si se vidio da Rudes nosi Adidas ? Zamisli samo da Real Madrid da nosi kelme, macroon.. Nije moguce jelde ? XD Tvoj je problem sto ni ne znas sta je vrijednost i sta je kvalitet a narugao bi se nekom. PS Vrati se ovcama, tako mozes isplest personalizovanu opremu za svoj klub, boli te krac.. Mi cemo vam zavidit zimi kad nam bude hladno u Adidasu.. ;)
zgembo.popuslic
Koji direktor i koji trener po redu da ih tjeraju u ovih nekoliko godina. Cini mi se da su promijenili 3-4 direktora i trenera u zadnjih 5 godina otprilike
user1571956549
Hudo njanjajevo hehehe.....
zgembo.popuslic
Ne znaju ni oni sta bi od sebe, glume velikana a potezi amaterski. Ne mislim na ovo tjeranje nego opcenito politika kluba zadnjih godina bas amaterska
daske06
Hvala Allahu, ova patnja od 3 godine se privodfi kraju. Ova otišla i onaj glumac, Husref došao, ide dupla kruna ove godine.
user1676149552
Svi na sjever igra Saraj’vo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.