Ako ne produži ugovor s Napolijem već se zna gdje će Insigne nastaviti karijeru

Već su postigli dogovor

Ako ne produži ugovor s Napolijem već se zna gdje će Insigne nastaviti karijeru

E. Čaušević

Italijanski mediji prije nekoliko dana objavili su da bi Lorenzo Insigne mogao napustiti Napoli na kraju sezone.

Insigne s Napolijem ima ugovor do kraja ove sezone, te nije uspio da postigne dogovor oko nastavka saradnje.

Pregovori su trajali nekoliko mjeseci i u klubu su bili sigurni da će Insigne potpisati novi ugovor, ali reprezentativac Italije ih je šokirao prije nekoliko dana kada je odlučio da odbije ponudu.

Insigne nije zadovoljan ponudom koju mu nudi Napoli i želi znatno više novca koje klub ne može da mu ponudi u ovom trenutku.

Jučer su mediji na Apeninima objavili da Insigne ima ponudu Toronta i da nije nemoguće da u MLS-u nastavi svoju karijeru, a danas je ova priča dobila i svoj nastavak.

Corriere dello Sport je objavio da su Insigne i Toronto već u kontaku i da su postigli dogovor da Italijan nastavi karijeru u ovom klubu ukoliko na kraju ne postigne dogovor s Napolije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U slučaju da napusti Napulj ovaj fudbaler želi karijeru nastaviti jedino van Evrope, a čini se da je MLS najrealnija opcija.

Toronto i Insigne su navodno postigli dogovor oko ugovora na pet godina prema kojem će godišnje čak zarađivati 9.5 miliona eura. No, dogovor će važiti samo ukoliko Insigne zaista odluči da napusti Napoli.

Top Komentari

Klicko
Dodji nam u najbolji klub na svijetu.Real M je vrh is san svakog fudbalera.Hala Madrid
2 6
Miskee
Prosjecan igrac
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi