"Ako neko dokaže da sam bio u provodu, odmah ću vratiti sav novac klubu i podnijet ću ostavku"
Foto - EPA

Jose Maria Gutierrez u problemu s navijačima

"Ako neko dokaže da sam bio u provodu, odmah ću vratiti sav novac klubu i podnijet ću ostavku"

Midhat Šljivak
Teme:

Jose Maria Gutierrez, nekada poznatiji pod nadimkom Guti, prolazi kroz težak period na klupi Almerije.

Tim legendarnog veznjaka Reala upao je u rezultatsku krizu, a sada je optužen da je s grupom igrača lumpovao do ranih jutarnjih sati između dvije utakmice.

Navijači su zbog toga bijesni, a Gutierrez se pravda i tvrdi da on nije bio nigdje osim s porodicom.

"Obaj dan je bio izuzetno težak za porodicu i mene. Smiren sam, ali opet su mi stavili tu oznaku partijanera. Ipak, to nije tako, život mi je sjajan. Svako jutro sam sa sinom, zatim idem na posao i vraćam se kući. Za nešto drugo nemam vremena", rekao je Gutierrez koji je nedavno javno poručio novinarima da ga više ne zovi nadimkom Guti.

Zatim je odlučio da ode korak dalje i zatražio je fotografije s dokazima da se zabavljao bilo gdje u posljednje vrijeme.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ako neko ima neke fotografije na kojima sam ja u provodu, pa čak i sam, bez igrača, odmah ću podnijeti ostavku i vratit ću sav novac koji mi je Almeria dosad platila. Nikad nisam izlazio s fudbaleroma. Moja savjest je čista", poručio je Gutierrez.

Almeria je u seriji od četiri utakmice bez pobjede, ali su i dalje u igri za plasman u La Ligu, jer su trenutno treći sa 46 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi