Ako se nastavi Premijer liga onda se nastavlja i Prva liga FBiH

Održana sjednica IO NSFBiH

Ako se nastavi Premijer liga onda se nastavlja i Prva liga FBiH · Saznajemo

E. Čaušević
Teme:

Danas je održana sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza Federacije Bosne i Hercegovine.

Prema očekivanjima glavna tema bila je trenutna situacija s pandemijom koronavirusa zbog koje je prekinut fudbal u našoj zemlji prije skoro dva mjeseca. To se naravno odnosi i na Prvu ligu FBiH, a upravo o tome danas je diskutovao IO NSFBiH.

Kako saznajemo na današnjoj sjednici Izvršnog odbora NSFBiH nije donesena nikakva konkretna odluka. Odlučeno je da će se poduzimati svi koraci kakvi budu odlučeni u Premijer ligi BiH, te uredbama Kriznih štabova.

Ukoliko se nastavi takmičenje u Premijer ligi BiH onda je jasno da će i iz NSFBiH tražiti mogućnost i način da se nastavi Prva liga FBiH.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Na današnjoj sjednici Izvršnog odbora mnogo se razgovaralo o tome da se nađe način kako bi se pomoglo prvoligaškim klubovima vezano za zaštitu igrača, tunelima za dezinfekciju i slično ukoliko se nastave utakmice u Prvoj ligi FBiH.

Top Komentari

milivoje
U 2 mjeseca nisi donijeli nijednu odluku,samo oko FIFI-nih para se slažu.Čak i novce što je UEFA nanijetila klubovima,će sebi u džep staviti,banda kao i vlada!
0 0
Icardi7
Ovaj savez izgubljen u vremenu i prostoru. Podnesite ostavke nemojte se vise brukat.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi