Ovakvi golovi mogu se vidjeti samo u Turskoj - Ni ovom nesretniku nije bilo jasno šta se dešava!
Nevjerovatna greška defanzivca

Bizaran gol

Ovakvi golovi mogu se vidjeti samo u Turskoj - Ni ovom nesretniku nije bilo jasno šta se dešava!

M. Šljivak

Alanyaspor je u duelu 28. kola turske Super lige savladao Trabzonspor s 3:1, a meč je obilježila scena iz 38. minute kada je viđen jedan od najbizarnijih golova u posljednjih nekoliko godina.

Oguz Aydin je, ni kriv ni dužan, postigao gol u 38. minuti meča između Antalyaspora i Trabzonspora i svom je timu donio prednost od 2:0.

Veliku grešku napravili su golman Ugurcan Cakir i defanzivac Stefano Denswil. Čuvar mreže Trabzonspora dodao je loptu štoperu koji je zaspao i nije vidio da je lopta već izvedena.

To je Oguz Aydin maksimalno iskoristio. Dok je reprezentativac Surinama spavao on je uzeo loptu i poslao ju je u mrežu za prednost svog tima od 2:0.

Oglasi

Pogledajte ovaj zaista bizaran pogodak. Odavno bizarnija situacija nije se desila u jednoj utakmici, no Turci uvijek nađu nešto da iznenade cijeli svijet.

Alanyaspor je ovaj meč dobila s 3:1. Dva gola je postigao Oguz Aydin, a jedan Karaca. Počasni gol za goste postigao je Nicolas Pepe.

Jako bitni su ovo bodovi za domaći sastav. Skočili su na 13. mjesto s 33 osvojena boda i trenutno izgledaju jako dobro na terenu.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

S druge strane Traboznspor je ostao na trećem mjestu. Ovaj tim je u dosadašnjem dijelu sezone osvojio 46 bodova, a ovim porazom prekinut je niz od tri uzastopne pobjede.

Treba svakako istaći da je nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Višća odigrao kompletan meč u poraženom timu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi