Edin Višća izveo magiju, zabio gol bivšem klubu, a onda pokazao svima kakav je gospodin!

Sjajan prijem lopte bh. fudbalera i potom pogodak

Edin Višća izveo magiju, zabio gol bivšem klubu, a onda pokazao svima kakav je gospodin!

E. Čaušević

Trabzonspor i Bašakšehir igraju trenutno utakmicu četvrtfinala Kupa Turske, a u centru pažnje našao se nekadašnji bh. reprezentativac Edin Višća.

Višća danas igra protiv kluba u kojem je proveo više od deset godina karijere u Turskoj, te je za njega ova utakmica itekako posebna.

Međutim, jasno je da je nekadašnji bh. reprezentativac maksimalno fokusiran samo na Trabzon što je pokazao početkom drugog poluvremena kada je pogodio za 1:0.

Višća je u 57. minuti nakon dodavanja Gunesa uspio da zatrese mrežu svog nekadašnjeg kluba za 1:0 i veliko slavlje navijača Trabzonspora.

Bh. fudbaler je sjajnim prijemom lopte prevario jednog od igrača Bašakšehira i zatim je krenuo sam na golmana i uspio je da loptu pošalje u mrežu golmana gostujućeg tima.

Oglasi

Višća iz poštovanja prema nekadašnjem klubu nije previše slavio ovaj pogodak.

Fantastičan prijem lopte i pogodak Višće možete POGLEDATI OVDJE.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Inače, za Višću je ovo četvrti pogodak za Trabzonspor u dosadašnjem dijelu sezone uz devet upisanih asistencija.

On je u Trabzonspor stigao upravo iz Bašakšehira za nešto više od četiri miliona eura prije dvije godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi