8

Komentari (8)

struja
Pa i na terenu zelenom se mafijaski ponasas
denimen9
Kada je neko cool onda je Balkanac, a da je opalio vaspitnu nekome ili napravio neki faul, bilo bi odmah Srbin. Koji ste vi papci ccc
King_Kenny
...bolji od Vlahovica definitivno,ali ipak samo prosjek od napadaca,malo ga je poslo na pocetku sezone jer su svi potcijenili Fulham,ali sumnjam da ce on 10 golova prebaciti iako vec ima 5...
HarisADP
Opet mrznja prema Juventus, matwr ti jbm. Pa ja navijam za Liverpool od 99 iako sam Juventino. Na mene nikad nisu uticale tw debilne proce da trwbam mrziti livepol. Najstariji navijac Juventusa od 1984 mrzi Liverpool iz dna duše a sve jer je glupison milsio da su pobili nase navijace dok mu ja nisam objasnio da se stadion sam srusio.
King_Kenny
@HarisADP ...zitko ti se poserem i popisam po mezarima uze i sire rodbine...
AcMilan_rosoneriBosna
E ovo je već napadač a ne prevara ko vlahović
HarisADP
Jbm i tebi mater, vlah je za dzeku PELE
lalinjo
Da bi netko u današnje vrijeme bio mafijaš mora imati malo veći IQ od prosijeka,tako da čisto sumnjam da dotični ima čim daje ovakve izjave.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.