Miloš Stojčev ispunio obećanje kapitenu Crvene zvezde

Bivši fudbaler Sarajeva i Tuzla Cityja

Miloš Stojčev ispunio obećanje kapitenu Crvene zvezde

M. Šljivak

Fudbaleri Crvene zvezde ponovo su lideri u Srbiji.

Nakon što su u Kruševcu golom u sedmoj minuti nadoknade pobijedili Napredak golom Marka Marina, čekali su rasplet na meču Partizan - Voždovac.

Dočekali su iznenađenje. Voždovac je savladao Zvezdinog najvećeg rivala, a kapiten crveno-bijelih Marko Marin je pred utakmicu dobio obećane od Miloša Stojčeva da će dobiti Partizan.

"Miloš Stojčev mi je obećao da će ih pobijediti. Obećao mi je da će da osvoje tri boda i zato ni na trenutak nisam razmišljao da će biti drugačije", rekao je Marko Marin za Sportski žurnal.

Stojčev je nada Zvezde. Međutim, njegova karijera nije tekla po planu, pa ju je gradio po mnogobrojnim klubovima među kojima su bili i Sarajevo, Leotar, te Tuzla City.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi