U posljednji trenutak se predomislio: Ne želi u Saudijsku Arabiju, stiže kod bh. reprezentativca
FOTO: EPA

Počeli pregovori

U posljednji trenutak se predomislio: Ne želi u Saudijsku Arabiju, stiže kod bh. reprezentativca

H. Zilić

Nema fudbalera koji se ovo ljeto nije povezivao sa odlaskom u Premier ligu Saudijske Arabije, a takav slučaj je bio i sa engleskim veznjakom Alexom Oxlade-Chamberlainom (29).

Pomenuti fudbaler je ovo ljeto završio epizodu sa Liverpoolom i postao slobodan fudbaler na tržištu.

Navodno je Ox dobio bogatu ponudu od jednog kluba iz Saudijske Aarabije i bio je blizu odlaska u Aziju, ali se predomislio.

Osrtvski mediji špekulišu da je bilo riječ o Al Ettifaqu kojeg je nedavno pojačao još jedan bivši igrač i bivši kapiten Redsa, Jordan Henderson.

Engleski fudbaler okrenuo novi list i ušao je u pregovore sa Besiktasom za kojeg nastupa bh. reprezentativac, Amir Hadžiahmetović.

Oglasi

Besiktas je od ranije popularnog Oxa imao na radaru, a sada je počela i prva runda pregovora izvjetšavaju mediji u Turskoj.

Ox je ranije izjavio da želi ostati na Ostrvu, ali nisu stizale ponude koje bi baš zadovoljile njegov ukus.

Navodno je interes pokazivala i Aston Villa, ali sve je ostalo ne špekulacijama.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Naravno do kraja transfer roka ostale su još tri sedmice i sve je moguće.

Od ranije znamo da finiš čak i posljednje minute transfer roka znaju donijeti preokrete i ludnicu.

Top Komentari

Drita
Covjek je vec Dogovorio sa Besiktasom i danas je potpisao Ugovor na 3 godine Opasno ste propali kao Portal vise se bavite zutom stampom nego Sportom
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi