Bomba iz Madrida: Real dovodi Juliana Alvareza

Fenomenalno pojačanje

Bomba iz Madrida: Real dovodi Juliana Alvareza

Esmer Oštraković

Svima je već odavno poznato da je Kylian Mbappe prvi izbor za novog napadača kada je riječ o Real Madridu.

Ipak, ukoliko se desi da Mbappe ne dođe u Real Madrid, uprava ovog kluba već ima spremnu zamjenu, a radi se o napadaču Manchester Cityja, Julianu Alvarezu.

Alvarez ove sezone ima dosta više minuta nego što je to bio slučaj u prethodnoj sezoni, a ugovor ga za Manchester City veže do 2028. godine.

Kako prenose španski mediji, tim iz Madrida je mnogo analizirao napadače i pala je odluka da je Alvarez najbolji "plan B" ukoliko Mbappe ne dođe.

Naravno, mnogo će se pitati Pep Guardiola i Manchester City, ali jasno je da je Erling Haaland izbor za prvog napadača kada je riječ o Manchester Cityju.

Oglasi

Ono što je jasno jeste da je pred nama zanimljiv period kada je riječ o izboru novog napadača u Real Madridu.

Prije nekoliko dana L'Equipe je objavio da Mbappe neće u Real Madrid kao što se to govorilo, već da ide u Liverpool.

"Kylian Mbappe je otvoren prema ideji da se narednog ljeta pridruži Liverpoolu. On traži izlaz iz PSG-a 2024. godine", tvrdi L'Equipe.

Naravno, interes za potpisom Kyliana Mbappea sigurno će biti ogroman. Teško i da će Real Madrid odustati nakon svih godina u kojima su ga jurili, no vidjet ćemo šta vrijeme donosi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Liverpool je sigurno izuzetno privlačno ime. Ipak, tim Jurgena Kloppa bi morao završiti na mjestu koje vodi u Ligu prvaka jer igrač poput Mbappea teško da će potpisati za klub kojeg nema u elitnom rangu klupskog fudbala.

Još nekoliko mjeseci nas dijeli od nove transfer sage oko Kyliana Mbappea koji će očito biti ponovo glavna priča tokom vrelih noći i dana.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

K79
ostrakovic zvani bombarder hahahaha
0 0
Peacefor69
Bem ti naslov, ja mislio prešo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi