Amir Hadžiahmetović poput Luke Modrića - navijači Bešiktaša ne mogu da vjeruju šta je uradio

Igra sjajan meč

Amir Hadžiahmetović poput Luke Modrića - navijači Bešiktaša ne mogu da vjeruju šta je uradio

E. Škorić

Bosanskohercegovački reprezentativac Amir Hadžiahmetović oduševio je danas potezom na utakmici Hatayspora i njegovog Bešiktaša.

Bešiktaš na ovom gostovanju vodi sa 1:0 u prvom poluvremenu. Gosti iz Istanbula mnogo bolji na terenu, jedan im je gol poništio VAR, no onda je u 38. minuti Kilicsoy zabio za 0:1.

Ipak, svemu je prethodila čarobna asistencija Amira Hadžiahmetovića, kojom su svi navijači Bešiktaša oduševljeni.

Bh. veznjak je u stilu Luke Modrića uočio ubacivanje svog saigrača iza odbrane Hatayspora i savršeno ga proigrao u najboljem trenutku, a ovaj bez problema pogodio mrežu domaćina.

Oglasi

I u ovom meču nastupaju dva bh. fudbalera. Dok je Hadžiahmetović starter kod gostiju, kod domaćih je na klupi ostao Armin Hodžić, bivši veznjak Željezničara.

Nešto ranije gledali smo okršaj Harisa Hajradinovića i Dala Varešanovića. Meč Kasimpaše i Rizespora završen je rezultatom 2:2, a Hajradinović je postigao sjajan gol za domaće. I on i Varešanović bili su starteri.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

U ovim trenucima se također igra meč Pehndikspor - Ankaragucu. Gosti vode sa 1:0, a Nihad Mujakić je od prve minute na terenu, dok su na klupi Riad Bajić i Andrej Đokanović.

Još jučer Edin Džeko je sa Fenerbahčeom odigrao 0:0 protiv Galatasarayja u velikom turskom derbiju.

Top Komentari

Ado_GTI
Igraju u svojim klubovima, a za Reprezentaciju kad igraju neprepoznatljivi. Ko da je došao drugi igrač.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi