Katastrofalne vijesti za reprezentaciju Bosne i Hercegovine: Milošević u neočekivanim problemima

Gotova sezona za našeg veznjaka

Katastrofalne vijesti za reprezentaciju Bosne i Hercegovine: Milošević u neočekivanim problemima

H. Zilić

Katastrofalne vijesti stižu za fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine dva mjeseca prije utakmica baraža za Evropsko prvenstvo portiv selekcije Ukrajine.

Sezona je gotova za veznjaka Besiktasa Amira Hadžiahmetovića koji je ovaj vikend doživio tešku povredu.

U ranoj fazi meča između Besiktasa i Karagumruka stao je nezgodno i zadobio povredu u duelu sa jednim igračem gostiju, zbog čega je odmah izašao iz igre.

Besiktas se danas oglasio o zdravstevnom stanju našeg fudbalera i ne stižu dobre vijesti.

Nakon magnetne resonance i dodatnih pretraga ustanovljena je povreda ligamenata i Hadžiahmetovića čeka proces oporavka.

Oglasi

Iz turskog kluba navode da će detalji oporavka biti poznati u narednim danima, ali sigurno je da je za Hadžiahmetovića sezona gotova.

Iako je jučerašnji dan u Turskoj bio generalno dobar za bh. fudbalere, pa su Riad Bajić i Nihad Mujakić dali golove, a Haris Hajradinović upisao asistenciju, nažalost završilo se loše i povredom Hadžiahmetovića.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Hadžiamhetović je dbitovao još 4. septembra 2020. godine protiv Italije kod selektroa Dušana Bajevića i sve je češće ključan za vezni red našeg nacionalnog tima.

Poznato je da Udinese pokušava da dovede bh. fudbalera kao zamjenu za Lazara Samardžića i Bešiktaš ga je bio spreman prodati, ali i to je sada sve pod upitnikom.

Top Komentari

realista1982
Ovaj igrač i nije za reprezentaciju...
1 0
Delegat
Zao mi momka zbog povrede a objasni sto su za reprezentaciju katastrofalne vijesti
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti