Ancelotti: Dobro bi bilo da nam današnji kiks posluži za Zvezdu

Trener Napolija želi izvući pouke

Ancelotti: Dobro bi bilo da nam današnji kiks posluži za Zvezdu

Napoli je danas krajnje iznenađujuće remizirao sa Chievom na svom terenu.

Italijanski viceprvak je većim dijelom susreta bio dominantniji tim na terenu, ali nije uspio pronaći put do mreže gostiju iz Verone koji su se odbranili i izvukli 0:0.

Bila je ovo svojevrsna proba Napolitanaca pred meč Lige prvaka sa Crvenom zvezdom, koja nije prošla baš najbolje.

"Ova današnja utakmica bi nam trebala poslužiti da izvučemo neke pouke pred duel sa Zvezdom. Bilo bi dobro da se to desi, jer bi u srijedu mogla biti slična situacija na terenu", rekao je trener Napolija Carlo Ancelotti, te nastavio:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Bili smo previše blagi u svemu što smo danas radili. Nisam zadovoljan današnjom predstavom, pogotovo u prvom poluvremenu. Nema smisla sada govoriti je li Seria A odlučena, nije prošlo ni pola sezone. Trebamo nastaviti dalje, ali bolje i hrabrije nego što smo odigrali protiv Chieva".

Napoli sada za prvoplasiranim Juventusom zaostaje velikih osam bodova, ali drži drugo mjesto ispred Intera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi