Ancelotti postaje bivši, Napoli ima novog trenera?

Javljaju italijanski mediji

Ancelotti postaje bivši, Napoli ima novog trenera?

Italijanski mediji javljaju da će Napoli narednog mjeseca dobiti novog trenera.

U Napoliju već sedmicama traju turbulencije nakon pobune fudbalera koju će, između ostalog, odobrio i sam Carlo Ancelotti koji se tako doslovno preko noći našao na rubu otkaza.

Mediji u Italiji pišu kako se prvi čovjek kluba Aurelio de Laurentiis osjeća izdano jer je trener stao na stranu igrača, a cijela priča bi se u decembru trebala okončati tako što će u Napoli stići nekoliko novih imena, uključujući i trenera.

Navodno bi do 10. decembra Ancelotti trebao postati bivši, a Calciomercato otkriva da je sportski direktor Napolija Cristiano Giuntoli već kontaktirao potencijalnog nasljednika, Milanovu legendu Gennara Gattusa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Gattuso je bez angažmana otkako je ljetos napustio San Siro, a u proteklom periodu odbijao je nekoliko ponuda, uključujući i one Genove i Sampdorije.

Navodno je Gattuso već dao signal kako je spreman preuzeti Napoli. Šta će od cijele priče na koncu biti, ostaje da se vidi.

Top Komentari

NoriakiKasai
Otpustiti Ancelotti-a i dovesti Gattusa je ludost nevidjena... Ancelotti je jedan od najboljih ikad, Ali ima problem sto je predobar a ovi igraci nisu kao oni prije 15ak godina, nego su sve same primadone razmazene, pa to koriste
3 0
jugjejedan
Jedite ****a poima nemate sta ste procitali???
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi