Ancelotti: Večeras će biti dosta teže protiv Barcelone nego prije nekoliko dana

Drugi meč Napolija i Barce

Ancelotti: Večeras će biti dosta teže protiv Barcelone nego prije nekoliko dana

Endin Čaušević

Fudbaleri Napolija večeras igraju drugu prijateljsku utakmicu protiv Barcelone u Sjedinjenim Američkim Državama.

Barcelona je prije nekoliko dana u Miamiju slavila sa 2:1 protiv Napolija, a ovi timovi će i večeras odigrati pripremni meč i to u Detroitu. Trener italijanskog tima Carlo Ancelotti izjavio je da rezultat ni večeras neće biti u prvom planu.

"Najvažnije je da ekipa pokaže karakter i dobre stvari u igri koje smo vidjeli u Miamiju. Imali su odličan karakter i bili su odlučni. Prvi meč je bio veoma zanimljiv i vjerujem da će tako biti i večeras", rekao je Ancelotti.

Trener Napolija dodao je da će njegovom timu večeras sigurno biti teže jer u Barceloni sada znaju njihov stil igre.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"U prvom meču smo ih iznenadili, ali sigurno da će večeras biti teže jer poznaju naš stil. No, rezultat nije toliko bitan i najvažnije je da ostavimo dobar utisak", dodao je trener kluba iz Napulja.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi