Sukob Džeko - Onana: Golman Intera je rekao svoje, otkriven i pravi razlog 'ludila'
Kamerunski golman krenuo je na Edina Džeku nakon što mu je ovaj poručio da začepi (Foto: Screenshot)

Malo je pretjerao

Sukob Džeko - Onana: Golman Intera je rekao svoje, otkriven i pravi razlog 'ludila'

M. Šljivak

Bh. napadač Edin Džeko i golman Intera Andre Onana imali su poprilično žestok verbalni duel na terenu tokom utakmice osmine finala Lige prvaka protiv Porta, a nakon utakmice o svemu je govorio kamerunski čuvar mreže.

Edin Džeko i Andre Onana imali su poprilično žestok obračun na terenu usred utakmice. Pale su teške riječi, a neki veći incident spriječio je Hakan Calhanoglu koji je zaustavio priču ljutitog Kamerunca.

Zna se šta je uzrokovalo sukob. Golman Nerazzurra protestvovao je kod sudije Srđana Jovanovića, a zatim je Džeko reagovao i poručio mu je da šuti i da se vrati na gol.

To je uvrijedilo sjajnog čuvara mreže. Zbog toga je krenuo da se obračuna i s Edinom i pale su teške riječi.

Nakon utakmice kamerunski golman je govorio o sukobu s bh. napadačem. Ističe da to ništa nije previše bitno i da se dešava svima.

Oglasi

"Ovakve stvari se dešavaju u utakmici, ali naravno, svako ima pravo da misli šta želi. Adrenalin se malo digao, bili smo ljuti, ali kad nam takve stvari pomažu da dobijamo utakmice, onda nam to dobro dođe", rekao je Onana.

O svemu je govorio i Hakan Calhanoglu. I on tvrdi da u sukobu nema ništa vrijedno spomena.

"Džeko? Onana? Pa gledajte, mi smo u Ligi prvaka, ulazimo u završnicu i svi smo pod nekim adrenalinom", rekao je Calhangolu zatim dodao:

"Prošlo je sve dobro na kraju utakmice. Svi smo se smijali. Često se dešavaju takve situacije u utakmicama koje su napete i nose veliku rezultatsku važnost."

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Edin Džeko je odigrao nešto manje od sat vremena u ovoj utakmici, a Onana je odigrao fenomenalnu utakmicu i imao je nekoliko nevjerovatnih odbrana.

Pobjednički gol za Inter postigao je Belgijanac Romelu Lukaku u 86. minuti meča i Nerazzurri na revanš nose prednost od jednog gola.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

vedin
Onana je nedavno otjeran sa svjetskog prvenstva zbog svog ponašanja pa se lako može zaključiti da nije dobar u glavi.
1 0
Kugla
De bolan Dzeko je djubre hoce da se pita svugdje ovdi je naletio na tvrd orah
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi