Kramarić ugledao svoj broj na semaforu, izraz lica mu je sve rekao, pa Hrvat pokazao pravo lice!

Izašao prvi iz igre u timu Hoffenheima

Kramarić ugledao svoj broj na semaforu, izraz lica mu je sve rekao, pa Hrvat pokazao pravo lice!

Endin Čaušević

Hoffenheim je danas bio na pragu pobjede u Leverkusenu, ali je Bayer u samom finišu utakmice uspio da dođe do preokreta i slavi na kraju sa 2:1. Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić iznenađujuće je izašao iz igre već na startu drugog dijela, a njegova reakcija bila je jasna.

Hoffenheim ove sezone uopšte ne blista i u seriji je od tri uzastopna poraza iako se činilo da bi danas mogli da napravi senzaciju i nanese prvi poraz u sezoni ekipi Bayer Leverkusena.

Gosti su vodili na BayAreni sa 1:0 kada je u 33. minuti Baier zatresao mrežu domaćeg tima nakon što ga je odlično uposlio Weghorst.

Činilo se da bi Hoffenheim mogao da izdrži sve nalete Leverkusena u nastavku i dođe do velike pobjede, no na kraju je sve palo u vodu jer je Bayer u samom finišu došao do preokreta.

Prvo je Andrich poravnao na 1:1 u 88. minuti, a samo tri minute kasnije Patrik Schick zabija gol za preokret domaćih i pobjedu od 2:1, te apsolutnu ludnicu na tribinama stadiona u Leverkusenu.

No, u centru pažnje tokom ove utakmice našao se i hrvatski napadač Andrej Kramarić koji je igrao od prve minute protiv Bayera, ali bio je prvi u svom timu koji je izašao iz igre.

Oglasi

Trener gostiju je u 58. minuti odlučio da malo povuče svoj tim i pojača defanzivu, ali su mnogi bili iznenađeni što je upravo Kramarić bio taj koji je napustio teren.

I reprezentativac Hrvatske je bio iznenađen kada je vidio svoje ime na semaforu, te mu se na izrazu lica moglo vidjeti koliko je nezadovoljan takvom odlukom trenera Hoffenheima.

Međutim, pored toga Kramarić je pokazao da je pravi gospodin i profesionalac. I pored toga što je bio vidno nezadovoljan što napušta teren nije pravio nikakve scene.

Kramarić je napustio teren i pružio je ruku treneru kada je išao ka klupi za rezervne igrače, te iako je mahao glavom na kraju je stoički podnio takvu odluku i pokazao da je pravi profesionalac.

Oglasi

Reakciju hrvatskog napadača kada je vidio da izlazi iz igre već u 58. minuti možete pogledati na OVOM LINKU.

Kramarić igra nešto skromniju sezonu i nije baš u formi kao prethodnih. Na 23 meča u prvenstvu zabio je osam golova i upisao jednu asistenciju.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

No, jasno je da je on i dalje među najvećim zvijezdama ovog kluba. Inače, s Hoffenheimom ima ugovor do ljeta 2025. godine i mnogi smatraju da bi Hrvat na ljeto mogao da promijeni klub.

Ovaj 32-godišnjak u Hoffenheim je stigao početkom 2016. godine iz Leicestera za 11 miliona eura, te je postao jedan od najboljih igrača ovog kluba ikada. Kramarić je na 276 mečeva uspio da zabije 125 golova i doda još 51 asistenciju.

Top Komentari

linnamaync
Ludi seks satima zaredom, jake erekcije, živopisni orgazmi, puno sperme i povećani testosteron i siguran u bilo kojoj dobi! Ne propustite priliku da svoj seks učinite nezaboravnim-----> use.my/hralfa
0 1
maco12
E vi stvarno niste normalni sa ovim naslovima čovjek normalno izišao a vi od ovog pravite neku vijest hahhaaa e stvarno neznam šta reći nego haha ha bravo novinaru.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi