Hoće li Hajduk servirati poker asova? Iz Turske je stigla značajna vijest i tiče se Ante Rebića!
Foto: HNK Hajduk/Besikatas

Hrvat je višak u Bešiktašu

Hoće li Hajduk servirati poker asova? Iz Turske je stigla značajna vijest i tiče se Ante Rebića!

Admin Čaušević

Hajduk je u proteklom periodu uspio okupiti niz zvučnih igrača koji su rođeni u Splitu ili obližnjim mjestima, a odnedavno se počelo nagađati o sličnom scenariju i za Antu Rebića. Hoće li se to na kraju zaista i desiti?

Marko Livaja, Nikola Kalinić i Ivan Perišić, a od sljedeće sezone i Ante Rebić. Scenarij koji se trenutno ne čini baš izglednim, pogotovo nakon posljednjih vijesti iz Turske.

Splićani u svojim redovima imaju zaista tri zvučna imena koja su u očima navijača istinske ikone, a kako sada stvari stoje trojici asova neće biti dodan i četvrti.

Rebić je višak u Bešiktašu i na kraju sezone sigurno odlazi. Ipak, naredna njegova destinacija neće biti Hajduk. Tako pišu pojedini turski mediji.

Proteklih sedmica se počelo špekulisati o transferu Rebića na Poljud, ipak sada iz Turske stižu vijesti o narednom klubu bivšeg reprezentativca Hrvatske. To neće biti Hajduk.

Naime, odlučna da dovede Rebića u svoje redove je italijanska Verona. Ukoliko klub iz grada Romea i Julije ostane u Seriji A sigurno će krenuti po iskusnog ofanzivca.

Oglasi

U Bešiktašu se žele riješiti Rebića po svaku cijenu. Bilo raskidom ugovora, bilo prodajom i Italija se čini kao trenutna destinacija za svojevremeno sjajnog napadača.

Zanimljivo da se i zimus govorilo o Rebićevom povratku na Apenine i to u ekipu Salernitane na prijedlog Waltera Sabatinija, ali se klub sa juga Italije zahvalio na ponudi.

Rebić je dobar dio karijere proveo u Italiji. Igrao je za Fiorentinu i Milan. Upoznat je sa tamošnjim fudbalom i možda ga vuće određena nostalgija ka Seriji A.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Kako sada stvari stoje malo vjerovatnim se čini da će 30-godišnjak slijediti korake Livaje, Kalinića i Perišića te stići na Poljud.

Podsjećanja radi, što zbog nediscipline što zbog manjka volje na treninzima Fernando Santos je otpisao Rebića u Bešiktašu gdje Hrvat ima godišnju platu od 2.5 miliona eura.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1676375799
Mirvicuuuuuu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi