Dugo je krio pravo lice! Sramotan gest Griezmanna prema igraču Intera, mnogim će pasti u očima

Nakon što je promašio penal

Dugo je krio pravo lice! Sramotan gest Griezmanna prema igraču Intera, mnogim će pasti u očima

A. Čaušević

Atletico Madrid je izbacio Inter iz Lige prvaka boljim izvođenjem penala, a jedan od glavnih protagonista susreta na stadionu Wanda Metropolitano kako na teko i van terena bio je Antoine Griezmann.

Griezmann je snimljen kako tokom penal serije žestoko vrijeđa Alexisa Sancheza koji je inače promašio kazneni udrac za Nerazzurre.

Kamere su snimile vulgarnu gestikulaciju igrača Atletica Madrida dok saigračima koji su stajali pored njega govori: "Čileanac je sra*nje, usrao se".

Sanchez je bio zadužen za Interov penal u drugoj seriji, ali je Jan Oblak pogodio stranu u koju će "sedmica" Intera šutirati te je zaustavio njegov udarac.

Čileanski napadač je u igru ušao u produžetku, Simone Inzaghi se nadao da će svojom svježinom biti siguran sa bijele tačke, ali se prevario.

Oglasi

U penal seriji je briljirao Jan Oblak sa dva odbranjena penala, dok se propisno obrukao i Lautaro Martinez koji je šutirao visoko preko gola.

Reakcije na društvenim mrežama prema Griezmannu su žestoke, a mnogi su se odmah sjetili njegovog penala iz 2016. godine u finalu Lige prvaka.

Tada je Francuz bio taj koji je šutirao preko gola Reala te je tako na neki način jedan od krivaca zašto Jorgandžije i dalje čekaju na titulu prvaka Evrope.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Što se tiče Griezmannovog meča protiv Intera Francuz je bio fantastičan i potvrdio je zašto je vrhunski igrač te da mu Atletico savršeno pristaje.

Osim što je zabio izjendačujući gol tokom provedenog vremena u igri bio je na nivou te nosi ogromne zasluge zašto je madriski klub među najboljih osam u Evropi.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

CeZenicaLik
Cifut
1 0
ubnt
Uvijek je on bio gnjida
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti