Neobjašnjivo ponašanje Rudigera na terenu - Odjednom je počeo mahati rukama

Nijemac je u centru pažnje

Neobjašnjivo ponašanje Rudigera na terenu - Odjednom je počeo mahati rukama

Midhat Šljivak

Defanzivac Real Madrida Antonio Rudiger ponovo je u centru pažnje zbog svojih poteza na terenu koji nisu često viđeni na fudbalskim terenima. Večeras je 'čudo' izveo u meču protiv Girone.

Antonio Rudiger često privuče pažnju neobjašnjivim reakcijama na terenu. Njegovi potezi postali su viralni, a i večeras je u susretu s Gironom bio u centru pažnje.

U 38. minuti Rudiger je mahao rukama iza igrača domaćeg tima Savija. Kao da ga je pokušao udariti, ali je namjerno promašivao.

Ni igraču Girone nije bilo jasno šta se to dešava iza njega. Rudiger mu je bio za vratom i ko zna šta bi bilo da je duže bio s loptom u posjedu.

[twitter]https://twitter.com/sergio_de_ennin/status/1708172542492524929[/twitter]

Imao je potom njemački defanzivac još jedan zanimljiv potez. Protivnika je raznio na ivici kaznenog prostora, ali se sudija nije oglasio.

Rudiger je i tokom Svjetskog prvenstva u Kataru imao zanimljiv sprint protiv selekcije Japana i mnogi su ga optužili da je ismijavao rivala. Potom je isto ponovio i na nekim drugim utakmicama.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Treba napomenuti da je Rudiger rovit ušao u ovaj meč. Žalio se tokom sedmice na povredu, no stisnuo je zube i započeo je ovaj meč.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

TheChosenOne
Kakva vijest..
1 0
ubnt
Ovo je vijest a ni slova o podmicivanju sudija od strane barcelone.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi