Pobuna Modrića i Kroosa u Realu, Nijemac brutalno ponizio i Luku

Pobuna Modrića i Kroosa u Realu, Nijemac brutalno ponizio i Luku

Midhat Šljivak

Luka Modrić i Toni Kroos nemaju namjeru imati uloge rezervi mlađim kolegama u Real Madridu i uznemireni su zbog brojnih komentara o njihovim godinama.

Legende Real Madrida Luka Modrić i Toni Kroos nemaju namjeru u ostatku sezone gledati u leđa mladim kolegama koji kod Carla Ancelottija imaju prednost.

Kako navodi španski novinar Mario Cortegana iskusni veznjaci nisu previše sretni zbog komentara o njihovim godinama i smatraju da su još uvijek dovoljno dobri da budu starteri.

"Toni Kroos i Luka Modrić nisu sretni s novim ulogama u timu. Obojica su uvjereni da su još uvijek dovoljno dobri da budu starteri u Real Madridu. Obojica su uznemireni o stalnim komentarima o njihovim godinama", istakao je Cortegana.

Potom je dodao i da Kroos ne želi da ga se uopšte spominje u istoj rečenici s 38-godišnjim Modrićem jer je on ipak pet godina mlađi.

Oglasi

"Kroos smatra da je čudno da se on i Modrić uvijek spominju zajedno u svakoj kritici. Smatra da za to nema potrebe jer su usprkos odličnom odnosu dva različita igra i različitih godina", govori Cortegana.

Ni u Real Madridu sigurno neće biti sretni pobunom iskusnog dvojca. Florentino Perez je navodno taj koji traži od Carla Ancelottija da igraju mlađi i Kroosa i Modrića smatra kao savjetnike mladim snagama.

Ancelottiju je sigurno najteže. On nastoji svima udovoljiti, pa su zbog toga u Realu rotacije veoma česte.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Luka Modrić je ove sezone nastupio u sedam utakmica i nema značajnog učinka, te je dobio brojne kritike od navijača kraljevskog kluba.

Toni Kroos je s druge strane odigrao osam utakmica i ima gol i asistenciju.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ubnt
Haloooo, ne izmisljajte vijesti. Objavite konacno da je barcelona zvanicno optuzena za podmicivanje sudija.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi