30

Komentari (30)

axel42
To je taj favorit broj 2 nakon Brazila!! A i oni brazilci se ****e, mogli bi i oni na nos pasti!
BoSanica
Bravo bravo bravo, kako sam sretan Oni sto misle da je zbog kladionice, nisu gledali utakmicu kako je argentina sve dala poslje 2:1 I kako su se ljutili a i sudija pustio igru da argentina doce do gola ili golova Ako se argentina na pocetku sprdala i ako su se njima smijali, sami su krivi Allahu Akbar iako ce mozda jedina pobjeda njih biti tu, nema sladje A vi sami procjenite, kako sudije sviraju protiv muslimana,samo onaj koji je slijep ne vidi tu mrznju
Predator214
Ciganija izgubila. Ko da su svi iz Švrakinog. Ispali aBd.
Klicko
@Mostarac94 brat kepec lionel nula bodova jelde brat
Ljacmu1
Dobro što je Amar Osim u studiju, neka dobro pogleda ovu utakmicu. Kada imaš trenera koji taktički posloži ekipu, igra hrabro i ulije vjeru igračima, svašta je moguće, a ne da se kao Osim u Europi preda prije utakmice, napravi od Izraelaca Barcelonu, padne bez ispaljenog metka i onda ga svi hvale što je “brutalno realan”.
Śmeker007
Upravo tako, ma ovaj trener je i poznat da dobro slozi ekipe na turnirima, al ovo je bas bas bas senzacija..! Sto se tice ARG, nikakav kolektiv nisu tj nikakve igre nemaju, znaci individualci i gotovo, a odbrana da ne spominjem, mislim da Stupcanica se bolje brani od ARG.. Da da tako je, kod nas unaprijed se predaje tj nemamo sanse, a u sustini svako svakog moze da pobijedi, al bzdimo objektivni AMAR nikakav trener nije.
K79
onaj saudijski kapiten 7 isti Tatar : D
Zulfikar
Trebao je smrad Slovenski produziti jedno 30-tak minuta mozda bi Argentinci tad i pogodili.
BoSanica
Srbin ti je to
BoSanica
Ako ti imas pasos druge zemlje i vidis se kao njihov onda mozes i tako misliti
StarMoVe
Ovo je senzacija samo neznalicama i onim kladionicarima ovisnicima sto se svako malo ko popravljaju..! Ljudi ovo je Svjetsko prvenstvo svak svakog može okrenut!!
Adrian
Bravo Saudijici svaka vam čast.
koraj
Pobjeda sasvim zasluzena!!! Imati protiv sebe Argentinu +sudije i pobijediti, kapa do poda!!!
DOKTOR_GAZ_
RAZMISLJANJE PROSJECNOG DVOZUBOG NEINTELIGENTNOG KLADIONICARA: NASTIMANO..a VOLU dali 23 kvotu na pobjedu Arabije..Ali VO voli 1.15 na ARGENTINU...hahjaaj, kakvi levati..
user1582456981
ovo je nacin kako se igr aza svoju zemlju.. kada se bacas za loptu svaku.. Ni 107 minuta nije pomoglo usljivim Argentincima i (velikom) hahah Lessiuu... Yuriiissssssss Saudijaaaaaaaaa ??????
bavarac88
Ovog Slavka Vincica treba natjerat iz Katara,mogoa je produzit jos dok Argentina ne da go,plus onaj penal im je on dao jer supak nije u istom trenutku vidio prekrsaj Argentinskog igraca nad igracem Saudijske Arabije...Smece od sudca...Bravo Arabijciiii
user1605368976
Bravo .Kada se igra srcem sve je moguće.
denimen9
Dajte Messiju još jednu zlatnu loptu!
FudbalskiZnalac
Hahahaha pozdrav za sve glupane koji su govorili da Argentina osvaja ???
Samir55
Glupan si sam ako vjerujes da je zbog ovog kiksa u prvom mecu Argentina ispala s mundijala. Kiksali su oni u prvoj utakmici i 1990. na SP u Italiji protiv Kameruna. Ali su i pored toga stigli do finala u kojem su izgubili od Njemacke nakon sto je arbitar dosudio sumnjiv penal protiv njih.
Saimai1316
Ma sta senzacija,argentina nikakve ideje nema,svaki napad ko da ga siluju,a Saudijcima kapa do poda za disciplinu koju su pokazali
kurjak
Ja da sam Messi u svlačionici bi se objesio.
kaskada24
Nadam se da će naši umaženi ljubimci naučiti nešto iz ove borbe i srčanosti Saudijaca.
HamzaVojvoda
Tako ne bas sam to htio reci al eto za nas je uspjeh i otic pa malo kopa kabana malo capi tamo ovo ono zalit kojj i ebes tekmu onda
criticos
Identicna utakmica kao i protiv nas, rani gol, shock...al jbg, ovi neskidose gace prije mecha, vev zapese i dobise. Nasi pred tekmu broje ko kolko vrijedi na trzistu i izbezume se poslije intoniranja himni.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.