Armin Hodžić vjeruje da možemo pobijediti Italiju
Hodžić nasmijan pred novinarima u Zenici

Najava duela s Italijanima

Armin Hodžić vjeruje da možemo pobijediti Italiju

E. Škorić, foto: D. Kurbegović

Bh. reprezentacija ima male, skoro nikakve šanse u borbi za Euro, ali svi se slažu da je važno dobro odraditi kvalifikacije i isuviše motivisano i ozbiljno ući u duele s Italijom i Lihtenštajnom.

Već u petak u Zenici Zmajevi dočekuju Italiju i imaju priliku da se na neki način iskupe navijačima za prethodno slabe rezultate.

"Mi smo profesionalci i idemo od utakmice do utakmice. Trebamo se svi zajedno skupiti i dobro odraditi ove utakmice. Znamo svi šta se desilo, ali ne trebamo gledati unazad, trebamo gledati u budućnost i da se spremamo za tako nešto", rekao je Hodžić, pa se osvrnuo na činjenicu da reprezentacija puno bolje rezultate ostvaruje u BiH nego u gostima.

"Ne znam, vjerovatno se tako desi i drugim reprezentacijama. Iskreno, ne mogu reći šta je uzrok tome".

Možemo li Italijane dobit u petak?

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Idemo protiv dosta jake reprezentacije, ali u Italiji smo pokazali da se možemo nositi sa njima. Ja vjerujem da možemo da ih dobijemo. Vratio nam se i najbolji igrač, atmosfera je dobra, tako da vjerujem da možemo napraviti dobar rezultat", dodao je Hodžić.

Top Komentari

Celtic
Kakvi vi, pustite te priče, eto vas ko političar samo se nešto nadate, vjerujete, obećavate a pojma nemate. Čuj Italiju da pobjede, još samo od Liteštajna nisu izgubili a nisu daleko ni od toga.
1 0
GGAAZZIIJJA
POSLIJE UTAKMICE HODZIC:"PA DOBRO, IPAK JE ITALIJA VELESILA, mi se trebamo sto bolje pripremiti za BARAZ"..
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi