22

Komentari (22)

Awesome1
Ne navijam ni za Man utd niti Arsenal, gledao sam utakmicu cisto jer je derbi, ali je sudjenje bilo horor. Cedric prilikom pada citavo vrijeme gleda u loptu i zaustavi je rukom i nista. Onaj povlaci Elangu za ruku i rame i opet nista. Ako je ono bio penal nad Sakom onda je morao biti i nad Elangom. Sve u svemu sudija u VAR sobi je zakazao definitivno, a on zna iz kojeg razloga.
Chico
Ma ja, nek ti nisi spomenuo cist crveni koji je Bruno trebao dobiti zbog starta nad Tavaresom, dzonom u cjevanicu. To nista jel de "objektivni" ?
Goran86
United buranija za busenje cuj i Arsenal pobjedio
denimen9
Čestitke za Ronalda, GOAT
Goran86
Da je bio pametan ostao bi u Realu a ne zinula gujca zbog ego juve kao nesto...a sad i united za kvaku...
Klicko
Penal za arsenal trči Ronaldo pita mogu'l ja da šutiram :)))
Viper20
To je Salah bro,Salah bez penala ima 13-14 golova q ovako 22 gahaha
King_Kenny
...bravo Arsenal,4.mjesto sigurica,pomoci ce i Liverpool protiv Tottenhama,dolaze na Anfield po svoju porciju kao i Man.United sto je dobio.
user1600705501
Eh da ne fuli Bruno penal , utakmica bi otisla u suprotnom toku
denimen9
predlažem da likovi tipa "eh da je ovo bilo", "eh da je ono bilo" sami sebi oduzmu život. Smaraju nas brt-.
NESCAFE_
Joj Brune kloca HAHAHAHAHAHHAHAHA
Viper20
Uz pomoć sudija i Brune... Sad mi je jasno sto je Ten Hag rekao da ce kupiti sa Rangnikom 10 igraca
King_Kenny
@Viper20 ...sudije su se trudile sim silama i izmisljali nekakve situacije za VAR ne bi li navukli za VARchester,ali djaba...i onaj penal su im izmislili...
RuthlessDyni
"Izmišljeni penal" ?.
Viper20
Dabogda ti hodza na dzenazi Haram izmislio
Chico
Sta ima uz pomoc sudija, dva crvena kartona nisu dosudjena Manchesteru. Pa bi onda vidjeli u kojem smjeru bi isla utakmica...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti