14

Komentari (14)

yugopo
U sta se ovaj fudbal pretvara,sve se vise prica o velikim transferima a ne o nekim golovima.Veliki problem sto se ovo desava(kao penal sinoc) citavu sezonu u svim ligama petice,kada "Velikan"igra protiv slabije ekipe njima svaku situaciju gleda VAr a slabijoj ekipi samo odmahne rukom kad zatraze VAR,ko fol on toliko siguran.... Zalosno !
snupi
Vise mi se ni fudbal ne gleda zbog ovakvih fudbalera i sudjenja.Finale ne gledam. Nadam se da Italija dobija.
Shaba
Pa ovakav penal nema ni u obdanistu. Cirkus. Djeca u obdanistu bi se slozila da je nedovoljno kontakta za penal. Ovaj Sterling prava tetka, vazda neka gluma, simuliranje, bacanje na glavu ako ga neciji sorc zakaci. O fudbalskom umjecu ne treba pricat, neosporno je, al radi ovakvih stvari lik je antipatican skroz. Svi fudbaleri u nekoj mjeri simuliraju, al ovaj lik rijetko kad ne simulira.Tuga...
Mele
Kontakta malo jeste bilo, dotakao mu nogu, ali ni P od penala, ovo je laganao padanje. Var je mogao da ponisti, ali cute ko piz de... Sramota koliko im se stima da osvoje. Ako im ovako budu pomagali u finalu, sav svijet ce vidjeti sramotu onog Slovenca i njegove gamadi.
Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Zato sto je Uefa tako naredila
adis_D11
****m nanu onome ko misli da je penal!
BogatiDijasporac
realno_govoreci
BogatiDijasporac
@realno_govoreci: Naprijed Italija ili hajde Italija. Jos neko pitanje?
Salihović23
Žuti za simuliranje...
user1598732221
Nije to kosarka ludi Strlinže.
mido1921
Čuj dotakao mu desnu nogu!!!! Pa nije odbojka.
Arnel925
Hahah komedija ovi Englezi. Pa trebao mu je odma crveni dati za bacanje
El_Pibe_De_Oro
Ni govora o penalu, iskreno al jbg... Murinjo je skoro rekao trebamo se na ovo navic ovo su "MODERNI PENALI" u pravu je 100%.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.