Zaynutdinov zna zašto je Kazahstan danas poražen od BiH: "Tu se nema šta više reći..."

Otkrio glavni razlog

Zaynutdinov zna zašto je Kazahstan danas poražen od BiH: "Tu se nema šta više reći..."

Endin Čaušević

Bosna i Hercegovina danas je pobijedila Kazahstan na Astana Areni sa 2:0.

Bh. reprezentacija uspjela je konačno da dođe do pobjede u kvalifikacijama koja nas je dovela na drugu poziciju u našoj grupi.

Zmajevi su odigrali veoma dobar meč u Nur Sultanu i na kraju su zasluženo slavili sa 2:0 golovima Smaila Prevljaka.

Nakon utakmice izjavu za kazahstanske medije dao je najbolji igrač ove selekcije Bakhtiyar Zaynutdinov koji se osvrnuo na današnji poraz od BiH.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Mi smo ujedinjeni kao ekipa i u to nema dileme, ali danas nismo bili na pravom nivou. Oni su imali svoje šanse koje su iskoristili, a mi naše šanse nismo iskoristili i tu se zaista nema šta više reći. To je jedini razlog što smo danas poraženi", kratko je rekao Zaynutdinov nakon utakmice.

Kazahstan je ostao posljednji u grupi sa tri boda, dok naša selekcija sada ima šest osvojenih bodova.

Top Komentari

samir49
Jedan uderac u okvir do 70 min imali i kaze da oni nisu svoje iskoristili .niste jer niste ih ni imali..a mi nismo svoje iskoristili da jesmo bila bi petarda
26 0
Gladbach77
E moj Zayutdinosaurus ,,,kakvu si ti tekmu igrao ,,ralno da je bilo 0:5 nebi sta ima da kazes dobro ste prosli
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi