Balotelli otkrio svojih idealnih 11 i iznenadio s pozicijom "AMC"

Otkud Cassano?

Balotelli otkrio svojih idealnih 11 i iznenadio s pozicijom "AMC"

Edmir Škorić

Mario Balotelli je uvijek važio za velikog talenta, no zbog određenih "problema u glavi" nikada nije do kraja iskoristio potencijal.

Mada, ne može se reći da nije uspio ostvariti karijeru jer je igrao za neke klubove kao što su Inter, Milan, Manchester City, Liverpool i Marseille, a dansa je u Bresciji.

Odavno ga nema u medijima, smirio se, ali je dobio priliku da izabere idealan tim po svojoj želju u "dijamant" formaciji.

Po njegovom mišljenju, taj sastav bi izgledao ovako:

Potražite više informacija na temu Serie A:

Julio Cesar, Maicon, Maxwell, Nesta, Cannavaro, Pirlo, Toure, Gerrard, Cassano, Ronaldo i Messi.

"Brazilac, naravno", odgovorio je Balotelli na upit da li se radi o Cristianu Ronaldu ili slavnom Brazilcu. Zanimljivo da je iskusnog Cassana uvrstio na poziciju "AMC", iza napadača.

Top Komentari

Mele
Dobar izbor, tesko je sastaviti 11 a uvrstiti bas sve legende i zvijezde danasnjeg fudbala..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi