Balotellija nije briga što je na suprotnoj strani Ronaldo - kladionice ipak jeste

Juventus je sutra izraziti favorit

Balotellija nije briga što je na suprotnoj strani Ronaldo - kladionice ipak jeste

Mario Balotelli bi sutra konačno trebao istrčati na teren u dresu Brescije, u jednoj tamičarskoj utakmici.


Nestašni nepadač se ljetos vratio u Seriju A potpisavši za Bresciju, ali u prva četiri kola nije mogao nastupiti jer je odrađivao suspenziju prenijetu iz francuske Ligue 1. Naime, on je u posljednjem kolu prošle sezone u dresu Marseillea zaradio isključenje i suspenziju od četiri meča.

Sutra Brescia igra meč petog kola Serije A, a na Rigamonti stiže veliki Juventus. Međutim, Balotelli očigledno nije previše uzbuđen što će debitovati upravo protiv Stare dame i što će na suprotnoj strani biti i Juventusov superstar, Cristiano Ronaldo.

O meču protiv Juventusa i debiju za Bresciju Balotelli je govorio u intervjuu za DAZN.

"Da li me ideja da ću igrati protiv Cristiana Ronalda uzbuđuje? Ne, nije me briga... Messi i on su najbolji na svijetu i sigurno će biti lijepo igrati protiv njega, ali to me ne uzbuđuje. Iskreno, za mene je Juve utakmica kao bilo koja druga", poručio je Balotelli.

Iako Balotellija očigledno nije briga za Ronalda niti za to koja je ekipa na suprotnoj strani terena, kladionice itekako gledaju na snagu timove pri određivanju kvota.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tako je Juventus sutra, iako gost, izraziti favorit protiv povratnika u elitu, Brescije. Kladionica MOZZART na pobjedu Juventusa nudi kvotu 1.45, ali se vjeruje da bi Balotelli ili neko od njegovih saigrača mogao zatresti mrežu gola Stare dame - kvota da će Brescija postići barem jedan gol je 1.55.

Inače, duel Brescije i Juventusa na Rigamontiju počinje sutra u 21:00 sati.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE