25

Komentari (25)

mishonja
Da je bugar dobar bugarsku bi vodio. Nidje veze :-)
Kenotala
Motivacija je sve, a tu prednost ima Barbarez. Naravno ako je cilj dobar rezultat a ne prodaja igraca.
Mele
Kakvo je ovo ponasanje, komentari pojedinih ? Jesi ti glup, imas li sta u glavi, majmune, glupsone itd. Da li stvarno mozete pokazati bar gram kulture i kucnog odgoja ?? Ne kao zatucani domorodci na divljim ostrvima bez struje i civilizacije. Uozbiljite se malo, napisite svoj komentar samo o sportu, ali BEZ UVREDA.. Nacionalisti, siledzije, veliki vjernici, nadjite sebi neke druge portale za prepucavanja . psovke i uvrede..Redakcija takodje treba da sancionise ove pojedince za sva vremena sa portala. Hvala normalnim i pismenim koji ovo razumiju.
Kenotala
Nevjerovatno stvarno, ali to je odgoj i nista vise. Galamom i uvredama brane svoje stavove i misljenja. Ako navijas ili vise volis jednu stranu, zasto je obavezno vrijedjanje druge strane...to mi nece biti jasno nikad. Valjda si tu jer volis to nesto a ne zbog toga sto mrzis sve ostalo.
Ernes
reprezentativci_bh. na instagramu zapratite. Bez vrijedjanja , bez spominjanja saveza i ostalih. samo pratimo nase momke i njihove utakmice.
struja
Za ovu tupla selektora adkvatni kandidati I?Nije se rodio ko bi nam....
GuiliDamou
Barbarez velicina, ali nebih volio da ga potrosimo kao i ostale prije njega! Bugarin pristojan CV, mozda jednomod boljih i poznatijih rjesenja koja imamo u ovom trenutku, medjutim, ne valja mu strana koja ga nudi i to je to! Na zalost ta strana mora ustoliciti selektora, bio on tunizanin, bugarin ili srbin...
Lipic
Petev je Mamićev trojanski konj, njegov ulazak na mala vrata u FS/NS BiH. Svi drugi daju šanse svojim legendama samo kod nas je "stranac" uvijek bolji. Pogledajte u Hrvatskoj i Srbiji,njihove legende su dobivale šansu da vode njihove repke,Muslin i Asanović se pojavljuju sada i kod nas. Barbarez bi bio dobar izbor za nas u ovom trenutku, sa njim ova mafija nebi mogla manipulirati.
GuiliDamou
Ali kako covjece Barbarez evo i da hocemo, nema licencu, istekla mu, nema iskustva, covjek deset godina odmara, on ni ne komentarise fudbal!? I onda za tri utakmice prvi ti @Lipic ces ga ispljuvat ovde, ide ona tipicna: bio sam za njega al sad mu j.... mater...
Lipic
Bla bla bla, zašto je u užem izboru ako ne zadovoljava uvjete? 100 x je bolji od Peteva, ove Mamićeve marionete,što je on osvojio ikada? Barbarez je legenda BH reprezentacije i dokazani patriota, za razliku od mnogih ovdje koji pametuju i svakako treba dobiti priliku.
Ga_Zi_JA
Barbarez ili Petev, skoro ISTO..dolaskom Peteva, vladat ce MANAGERI..dolaskom BARBAREZA, smirit ce FANATIKOSE, dat ce im LAZNU NADU, a BARBA ce na kraju IZGORITI i postati KRIV..sve u svemu LOSE NAM SE PISE...da je srece BARBA bi svoj TEENERSKI ZANAT KALIO bar u nekim PIONIRIMA ili KADETIMA a ne za POKERASKIM STOLOM...ko god da dođe, bit ce MARIONETA...
Beclija90
@Ga_Zi_JA ako ti jarane stvarno misli da ce barbarez biti marioneta onda si ti ili glup ili premlad da uopste znas ko i kakav je sergej barbarez...
Ga_Zi_JA
Djecace, prvo GRAMATIKU SREDI, pa onda komentarisi izbor selektora..
realno_govoreci
@Ga_Zi_JA pogledaj prvo svoj komentar pa onda dalje
Mowzilla
Birat ce oni trenera sve do pocetka kvalifikacija jer sad ce se vaditi na to da ih je se malo vise prijavilo i da treba i sa ostalima popricati. U ostalom Miske i Spaha se ocito ne slazu oko jednog zajednickog trenera, kako da se onda slozi bagra iz saveza. Podrska Barbarezu naravno, heroju nacije ⚜️
COVID19
Nadam se da ce Bugara izabrat jer ne bi volio da Sergej doživi fijasko sa ovom limitiranom ekipom. Ne treba Barbi da ga raja pljuje, ipak je to gospodin i legenda.
Sadik82
Vala ekipa koja ima igrace Barcelone, Rome, Milana, Arsenala ne mogu nikako nazvati limitiranom. Klocine sto je Bajevic zvao ne brojim. Kvaliteta ima, samo ga treba posloziti.
Tas14
Bravo Majstroe @Sadik82 upravo tako!
COVID19
@Sadik82 4 laste ne čine proljeće
COVID19
Kao prvo mi imamo jednu zvijezdu, a to je Edin Džeko (ustat pa spomenut), Pjanic je mogao biti zvijezda ali više ima dobrog menadžera nego kontinuitet dobrih igara, Kolasinac imao Bljesak u dvije sezone u Schalkeu dok u Arsenalu više sjedi na tribinama nego na klupi ili sto igra dok je Krunic tek četvrta opcija u sredini terena Milana. I opet kažem sva sreća pa imamo njih jer ovaj savez bi radije zvao igrača iz njemačke cvajte nego naprimjer Turkeša koji je već drugu godinu za redom prvi strijelac švicarske samo zato sto svi gledaju svoj tal i koliko će onj biti dobro na transferima. Upravo zato ne želim da Sergej bude selektor jer će mh poslije 3 tekme svi yebavat mater a on to nije zaslužio.
SERGEJ BARBAREZ GOSPODIN I LEGENDA BiH!!! @gh0ast0
SeoRusilac
lingafo
SportSport, koliko ste uzeli da favorizujete Tutu Bugara?
SeoRusilac
Nije sportsport kriv što je Barbarez bez ikakvog trenerskog iskustva
Lipic
Mamić zna kako se podmazuje i zna "natjerati" vodu na svoj mlin. Sve se da kupiti a Mamić u tome nije škrt.
kostro
Samo Sergej Savez napolje
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.