42

Komentari (42)

Maestro
Valverde vrati se hahahaha....
user1606950187
araujo je beton,treba jos da se poslozi ekipa i da se otjera trener da barca ponovo proigra ,albin potez takodje iQ300
Rodjeni66
Trener stručnjak" postavio dobru taktiku nisu imali ni jednu šansu za 90 minuta.neka nastavi ovako do kraja lige šampiona.
dinass
Do kraja grupnog dijela mislis
Medo-Brundo
Ja rekoh da ce Bayern da gazi a onaj smokljo mi se smije
Zoilomas
Jao jeste dobar ovaj nacionalni tim holadije u PM znaciiii beton
King_Kenny
...najjace mi je kad je Depay krenuo da pretrci Daviesa,lik ga sustize,oduze mu loptu i pretrca on njega i ode u kontru,ovaj cupka za njim kao stari dedo...on kontao da je brz.
celikze
kada sam ja pisao da je prosjecan fubaler ovdje me napadali sta ja znam ovo ono….evo rezultata
Karlokarlovic
Igrač tipa Lončar je veceras Barseloni falio ☝?
Savage
Ovo isto kao da je bio trening. Mogao je Bayern jos bar 3 gola. Moral Barce je pao ispod 1, na skali 1-10, a igra takodjer. Kad bi Simeone recimo dosao na klupu Barce sisali bi veslo igraci deset dana. Koeman ce do kraja mjeseca popusit otkaz ako Barcelona nastavi sa ovakvom igrom. Pozz i sretno navijacima Barce-teska vremena za navijace trenutno ali nadam se da ce biti bolje. Pozz Leeds United fan.
JedanLik
A koeman ? Zar on nije stručnjak ?
Matic
A pirgavom kretenu ne valja Pjanic haahahhhah
Sloboda
Barceloni preostaje borba za drugo mjesto, bit će tijesno sa Benfikom i Kyjevom!
Noone
Nemaju šanse, vidjeti ćeš sad igre benfike u Portugalu, neće nista bolje proći nego večeras!! Pogotovo kad odgledaju ovu utakmicu!
Sadko
Žutokljunac će ih uništit, i neka će
Vela82
Sta je sad dusmani!
Jasminn
Jest da je Bajern bio jaci to se vidi iz aviona al braze sva tri gola iz odbijanca. Ovaj Luk De Jong stoper dupli brzi od njega. Roberto bezze svaku vraca nazad. Sve u svemu dobra Barcalona jer sam duplo goru ocekivao.
user1597698961
Ja kao navijac barse mogu ovo reci,,nedopustivo je da stavis 5igraca nazad i prvi gol ostavis milera ssmog na 16m a oko njeg u krugu 2m nikog,,drugi gol isto ,musiala sam na 16m,,3gol pa takodjer sam i gnabry pa opet i Lewandowski,,jedina svijetla tacka Araujo,ostalo uzass, bolje ds je pocet mec s baldeom gavijem i ostalim mladima jer su bar brzi od staronja onih.. I jos jedan uzasan podatak broj pretrcanih kilometara Barca 109km Bayern 124,,15km vise u 90min,pa.nedopustivo
Jasminn
@user1597698961 hani vidim ja da pola ljudi ne zna sta tu pise. "Bila je dobra jer sam duplo goru ocekivao" Ne znaci da su bili ektra vec da su toliko pali nisko da i 0-3 ne izgleda lose. Prosle godine su imali i Mesija i Grizmana i primili 8 komada, sad imaju Luka De Jonga, od kojeg bi ja sa 100 kila bio brzi. I na sve to citam neki dan Aguero opisuje situaciju u klubu. U Citiju se dilazilo na trening sat i po prije treninga, u Barcelonu pola sata, dodjem u Barcelonu sat vremena prije da odradim nesto u teretani nikog nema cak su i svjetla ugasena bila".
Znaci kakvo je stanje tamo ocekivao dam da ce primiti 10 komada a oni su primili samo 3.
Moja greska drugi put cu pisati ko za dijete od 5 godina.
user1597698961
Nisam ja na tvoje nista komentirao,samo se nadovezao na tvoj komentar,slazem se ja s tvojim komentarom
Jasminn
Klicko
Laganica,svabo je to.Da su htjeli mogli su 10 komada zavalit
CJ1999
Rutinski je zavrsili
Jupp
Pjanic napravio Transfer karijere!!!
Miko
Bravoooo Žutiiii svaka cast hahah ja ******a :-))))
Dok je got Koeman trener Barce, slavim svaki njihov poraz! Neki im je Bayern opet od'ro zoveGU!
bavarac28
Od ove Barce je pola Bundeslige kvalitetnije,trenutno..
Barca.forever
Hahahahahahahhaahha, stvarno je smiješno, ovaj put nije žalosno već smiješno....Hej moj Kumane, ti si haman kvalitete za našu ligu i plus daje recimo priliku što je nekako i dobro ali sad baš Gavi, Pedri, Balde...a Pjana nije mogao dobiti priliku barem 15-20 minuta dok djeca uveliko imaju i to je to.Ovo ostalo taktika, nepotrebno forsiranje natrpanog veznog, tvoj status prema fudbalu... utiče na to da si samo za noge.Nadamo se tvom odlasku!!!
BogatiDijasporac
Tuga brate, patnja. Boli gledati ovakvu Barcelonu.
Miskolizac
Jadna jadna ova Barcelona, nekad veliki klub, sad samo nekad velik ili velika..kako hocete Ma Bayern zvijer od ekipe, na 40% snage su realno igrali.
miki30
Neznam meni Bayern i nije baš nešto bio extra vcrs i opet poderu Barcu sa tri gola razlike. Barca stvarno nisko pala, pa veći otpor bi Levante pružio.
user1626167076
Barcelona izgleda kao nasa reprezentacija
nameno000
Luuk je bolji od Suareza?HAHAHAHAHAHAHA Sta zutokljunac radi,svaka mu cast
BogatiDijasporac
Iako sam ljubitelj Barcelone, ne mogu ti opisati kako mi je drago. Neka su ih poderali.
azz33333
Kako glup i pristrasan naslov. Novinar kao da radi u Bild-u
user1582456981
Tako je to gigantski rutinski Bayooo je Bayooo.... sa zutokljuncem na klupi Barcelona nema sta da trazi i ni grupu proci necee vjerujte mi...
StruCnjaK123321
Da im je trebalo dali bi im jos 3 komada komotno...
Samsung
Definitivno, mogli su dati koliko god da im je trebalo.
Noname992
Pingvin1999
Sta kaze onaj brat prije nekoliko dana.neznate bavarci sta vam se sprema. Veceras Samo laksi trening za Bayern.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.