16

Komentari (16)

denimen9
Loša Barca ko baraka
ubnt2
Real je mašina jbt, gore.....
NodzeRM
YouTalkinToMe
Sinoc igrali protiv valencije.
YouTalkinToMe
Xavi pokazuje da je taraba od trenera. Svaki put pokusava da cuva prednost od jednog gola i dosta puta popuše zbog toga, a kriminalne izmjene koje stalno pravi u drugom poluvremenu su posebma prica.
ubnt2
Da buraz, što jest jest, upravo govorim, Xavi posto ko Siemone, daj gol i nazad, ne vodi to nigdje ba, sjećaš se nekad miline kad je Barcu Lucho treninirao, po 6-7 golova davali timovima iz La Lige (naravno ne uvijek).Ali ovom kapak 2 gola u zadnjih 2 mjeseca.
YouTalkinToMe
Katastrofa. Ovako trebaju igrati betis, atletiko i slicne prosjecne ekipe a barcelona bi trebala da igra kao sto je nekad igrala, bez kočnice za gol više, nesto slicno kako igra bayern ili city, nakon 5 idu i na sesti gol.
ubnt2
@FudbalskiZnalac Al ti meni pichis po živcima fudbalski znalče, šta tebi sebi umišljaš ozbiljno, čuj penal? Pa de vidi kako ima li neki faul da nije sviran za Betis sa 24 metra, ne reko možda bi zabili gol šta znaš.Nije dovoljno što Barceloni poništavaju 2 gola, nego de im penala šukaj, penal ti imo Espanjol, kuko si ovdje koliko se ja sjećam 2 penala za Atletico, pa sad ovdje penal, pa de svaku narednu utakmicu plači svojim u kući što nije penal dosuđen protiv Barcelone bgt, bitno je da ti Real ima u zadnjih 9 tekmi 8 penala, to ne manjka, to je najbitnije lave.
FudbalskiZnalac
Kakve veze ja imam sa Realom ? Navijam za Chelsea, a ovo gledam samo realno...
FudbalskiZnalac
Čist penal nije svirao za Betis kod 0-0... Iz utakmice u utakmicu se to ponavlja
YouTalkinToMe
Tako je znalce. I jos si zaboravio spomenuti da nije jedan svirao penal za betis kod 1:1 i kod 2:2 i jedan prije početka, na poluvremenu i nakon završetka utakmice, i još jedan u penal seriji. Ali sve u svemu, svaka ti je zlatna.
ubnt2
Penal drama? Kakva penal drama novinaru 4-2 u seriji, a da si reko igra drama pa hajd,jer ipak ne bi bila neka drama ni tekma da nisu poništali 2 gola.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.